Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Träff med Neurologen.

 

 Hej det är bara jag.

Nu har vi kommit in i Oktober och hösten är här, ja det är nästan vinter här uppe i norr. Om man får tro vad dom visar på TV så skulle det visst bli snö i morgon. Huuuvvvaligen. . . . . en hel decimeter. Ja ja vi får väl se i morgon, men oväder var på väg i alla fall.

I dag slutade pappa vid lunch för vi skulle åka upp till Habiliteringen och träffa Neurologen som kommer från Sollefteå. Hon pratade lite om provresultaten från Göteborg och sen testade hon mina reflexer, lyssnade på mej med stetoskop och lyste mej i ögonen. Hon mätte mej oxo och det verkar som om jag har vuxit ca 2 cm sen sist jag mättes. Fast det var en ganska primitiv mätmetod så vi får väl se på Torsdag om det stämmer, då ska vi till vårdcentralen för att mäta och väga mej.

Jag vägdes också, först gick pappa upp på vågen (jag fick inte skriva hur mycket han vägde) sen vägde sej pappa igen med mej i famnen. Sen räknade dom ut hur mycket jag vägde. Jag hade gått upp lite också.

Jag var jättesnäll hela tiden, fast i slutet så blev jag less på allt snack och sa ifrån, och då for vi därifrån. Skönt när dom lyssnar på mej tycker jag.

Nu blir det inte mer denna gång.

På återhörande.

Theo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisdagen den 6 oktober 2009 kl. 22:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238