Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Febern har gett sig.

Hallå.

Nu är jag frisk igen. Ja för er som inte har hört så hade jag feber i nästan 4 dagar. Det började i Fredags på kvällen, så jag fick Ipren när jag skulle sova. Dagen efter var vi på stan och shoppade lite kläder till mej. Då tappade jag mina fina vantar och vi hittade inte dom någon stans. De e säkert någon Idiot som tagit dom. Så vi fick vända tillbaka till affären och köpa nya. Jag måste ju ha vantar för det börjar bli rejält kallt nu. På kvällen kom febern tillbaka. Tror att jag hade närmare 39 grader. Vår nya febertermometer visade fel så vi kunde inte veta hur hög  febern var men jag var väldigt varm iaf. På Söndagen var det samma visa, jag fick ta värktabletter hela tiden för att hålla nere febern. Jag hade nästan 40 grader på dagen. I går åkte vi till BVC så att dom kunde kolla mej. Men där hittade dom inget speciellt. På kvällen kände jag mej lite bättre och jag sov nästan hela natten, så när jag vaknade var jag pigg igen. Skönt att det gick över.

I dag har vi varit på sjukhuset igen. Det var dags för ögon undersökning. Det var ett halvår sen sist, men som förra gången så hittade dom inget fel på mina ögon. Men nu ska dom skicka en remiss till Sollefteå. Där ska dom kolla om signalerna från ögonen kan tolkas av hjärnan på rätt sätt. Jag ser ju bra men lutar på huvudet fram och till baka ibland när jag tittar på något. Ja vi får väl se hur det blir om man ska försöka att va lite rolig.

Jag fick träffa min läkare idag också. Hon tittade på min rygg där dom tog vätskan. Det är fortfarande lite konstig färg där, som blåmärke typ. Men hon trodde inte det var någon fara, men vi skulle ha ett öga på det.

Men nu skriver jag inte mer denna gången.

Ha det så bra och var rädda om varandra.

Theo.

 

Tisdagen den 20 oktober 2009 kl. 21:05

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ska man skratta eller gråta .

Hej

Vad kan man säga? Jag måste berätta vad dom nu har hittat på. Vilka? jo sjukvården så klart. Jag hade inte så mycket förtroende för dom innan heller och det har inte blivit bättre nu. Så här var det, jag fick ju en spruta i Torsdags som jag berättade om innan. När vi var på BVC så frågade tanten där om jag tillhörde riskgruppen som skulle vacineras för den där Svininfluensan. För i så fall hade vi fått vänta två månader med den här sprutan mot Påssjuka, mässling och röda hund. Mamma sa att vi inte hade hört något och tanten ringde därför upp Barnavdelningen på sjukhuset för att va säker. Nej svarade personen i andra änden, jag tillhörde inte riskgruppen. Så då kom läkaren in och gav mej sprutan. Så långt var ju allt frid och fröjd, förutom att det gjorde ont. Så idag Måndag bara fyra dagar efter, så kom ett brev hem till oss. Där står det att jag har fått en tid den 20 Oktober för vacinering mot Svininfluensan. Jag tillhör alltså RISKGRUPPEN enligt brevet. Men . . . ! ! nu kan jag INTE få vacinet för jag har fått den andra sprutan och måste vänta i två månader. Det är väl bara att hoppas att jag slipper bli smittad av någon.

Som sagt sjukvården är sjuk.

Theo

 

Tisdagen den 13 oktober 2009 kl. 21:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hej på er!

Nu har jag varit på bvc, det var länge sen jag var där. Men nu va det dax att ta nästa spruta. Jag grät jätte mycke, men tog inte bort min blick från farbror docktor.  Han ska få veta att han gjorde mig illa. Och så har dom vägt och mätt mig. Jag har gått upp 300 g och vuxit 3 cm sen i Juni. Det har varit fullt upp i veckan och snart ska mamma pappa och Markus på kurs dom ska lära sig teckenspråk, så att dom kan prata med mig. Nu ska jag gå och sova, jag har varit ganska grinig sen jag fick min spruta.

Natti natti

 

Lördagen den 10 oktober 2009 kl. 22:32

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Träff med Neurologen.

 

 Hej det är bara jag.

Nu har vi kommit in i Oktober och hösten är här, ja det är nästan vinter här uppe i norr. Om man får tro vad dom visar på TV så skulle det visst bli snö i morgon. Huuuvvvaligen. . . . . en hel decimeter. Ja ja vi får väl se i morgon, men oväder var på väg i alla fall.

I dag slutade pappa vid lunch för vi skulle åka upp till Habiliteringen och träffa Neurologen som kommer från Sollefteå. Hon pratade lite om provresultaten från Göteborg och sen testade hon mina reflexer, lyssnade på mej med stetoskop och lyste mej i ögonen. Hon mätte mej oxo och det verkar som om jag har vuxit ca 2 cm sen sist jag mättes. Fast det var en ganska primitiv mätmetod så vi får väl se på Torsdag om det stämmer, då ska vi till vårdcentralen för att mäta och väga mej.

Jag vägdes också, först gick pappa upp på vågen (jag fick inte skriva hur mycket han vägde) sen vägde sej pappa igen med mej i famnen. Sen räknade dom ut hur mycket jag vägde. Jag hade gått upp lite också.

Jag var jättesnäll hela tiden, fast i slutet så blev jag less på allt snack och sa ifrån, och då for vi därifrån. Skönt när dom lyssnar på mej tycker jag.

Nu blir det inte mer denna gång.

På återhörande.

Theo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisdagen den 6 oktober 2009 kl. 22:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238