Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förkylt

Hej.

Nu har Nicklas ringt från Göteborg. Efter mycket om och men, så har vi fått reda på resultatet av provtagningen. Det var bra nyheter faktiskt, nämligen att jag inte har en så kallad Metabolisk eller Mitokondriell sjukdom. Det är skönt att höra att man inte har den destruktiva sjukdomen. Men nu vet dom iaf inte vad jag lider av, så dom har skickat ett brev hit till Ö-vik till min läkare. Enligt Nicklas så ska både Mamma och Pappa lämna blodprov här uppe som ska skickas till Göteborg. Då ska dom jämföra deras kromosomer med mina, för det har hittats någon avvikelse i några Kromosomer. Men nu är det ju så att vissa avvikelser är normala. Ja det är inte så lätt att komma fram till vad jag har.

På tal om sjukdomar så har både Mamma och Pappa blivit rejält förkylda med feber, ont i kroppen, snuva, hosta och allt vad som hör till. Nu hoppas man ju att jag ska slippa få skiten, men samtidigt är jag ju så nära dom så det är ju lätt att bli smittad.

Hoppas ni får en fin höst allihop.

Theo.

 

Måndagen den 21 september 2009 kl. 10:43

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238