Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förkylt

Hej.

Nu har Nicklas ringt från Göteborg. Efter mycket om och men, så har vi fått reda på resultatet av provtagningen. Det var bra nyheter faktiskt, nämligen att jag inte har en så kallad Metabolisk eller Mitokondriell sjukdom. Det är skönt att höra att man inte har den destruktiva sjukdomen. Men nu vet dom iaf inte vad jag lider av, så dom har skickat ett brev hit till Ö-vik till min läkare. Enligt Nicklas så ska både Mamma och Pappa lämna blodprov här uppe som ska skickas till Göteborg. Då ska dom jämföra deras kromosomer med mina, för det har hittats någon avvikelse i några Kromosomer. Men nu är det ju så att vissa avvikelser är normala. Ja det är inte så lätt att komma fram till vad jag har.

På tal om sjukdomar så har både Mamma och Pappa blivit rejält förkylda med feber, ont i kroppen, snuva, hosta och allt vad som hör till. Nu hoppas man ju att jag ska slippa få skiten, men samtidigt är jag ju så nära dom så det är ju lätt att bli smittad.

Hoppas ni får en fin höst allihop.

Theo.

 

Måndagen den 21 september 2009 kl. 10:43

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Hösten på väg

Hej på er alla där ute i verkligheten. Hoppas ni har det bra. Det var ett tag sen jag skrev något här nu. Det har inte hänt så väldigt mycket tycker jag, fast om man tänker efter så har det säkert gjort det. Pappa ringde ner till Göteborg för att om möjligt få något resultat, men neurologen som har hand om mitt fall är visst i USA just nu och innan var han sjuk. Ja så kan det ju bli ibland. Det är bara till att vänta tills den 9e September för då skulle han komma tillbaka till jobbet. Om ni undrar hur jag har det så är det väl inte så tokigt. Jag har börjat att vända till mage hela tiden nu, så när pappa eller mamma ska byta blöja så får dom lite problem. Sen när jag ligger på golvet så är jag mer rörlig och kanske jag snart får kläm på hur man gör när man kryper. Jag lovar inget men kanske.

Mamma har fått ont i ryggen idag och pappa har haft ont i sidan. Det är nog någon njursten, det känns iaf lika dant som sist sa han. Ja, ja vad ska man göra?? byta ut dom kanske?? Annars har jag ju min storebror Markus som kan lyfta mej, skönt.

Om ni  tittar in dom närmsta dagarna så har jag kanske lagt in lite nya bilder också.

Den som väntar på något gott. . . . . . . . . . . . . . . .

Just det, jag skrev ju i överskriften att hösten är på väg. Det är ju inte lika varmt som det har varit innan och löven börjar få en gulaktig färg. Men idag har det varit

riktigt fint. Hoppas det blir en vacker höst!!

Ha det nu riktigt bra. Har ni tid över så får ni gärna höra av er.

Theo.

 

 

Måndagen den 7 september 2009 kl. 22:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238