Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Länge sen....

jag skrev något här ju. Hej förresten! Ja det blir väl så när det är semester. Eller kanske man är lat bara. Vi har kommit hem till Ö-vik igen efter en trevlig och skön resa ner till Skåne. Vi hade fint väder nästan hela tiden. Vi träffade många vänner och släktingar, det var kul. Det värsta är att dagarna går så fort så man hinner nästan inte göra det man tänkt. Men resan hem gick bra och vi lämnade vår hyrbil. I fredags så fick vi tillbaka vår egen bil. Nu hoppas vi att den ska hålla några mil till.

I går så var det bara Mamma och Markus hemma när jag vaknade. Mamma sa att Pappa hade börjat jobba igen. Det var ju länge sen sist, tror att det var i November förra året. Det är jätte kul att va med mamma också, det tar väl bara några dagar att vänja sej vid att pappa inte kommer förrän lite över tre på eftermiddan. Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller 2 år. Har ni hört......2 år, ja det är inte klokt vad tiden går fort. På söndag ska vi ha lite kalas för min skull. Då kommer Arwid och Wilmer och kanske Isabela. Det ska bli kul att träffa dom igen.

Men jag skriver inte mer nu, för jag är ganska trött.

Ni får ha det så bra och titta gärna på dom nya bilderna i galleriet.

Theo.

 

Tisdagen den 11 augusti 2009 kl. 21:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238