Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

2 år

Hej på er och bara så ni vet så har jag fyllt år, för andra gången. Ja, jag är faktiskt 2 år nu. På min födelsedag så var jag med "mormor" och Markus nästan hela dagen. Mamma och pappa var och fixade ett bröllop med dukning, mat och allt. Men det gjorde ingenting för jag hade jätte kul med mina barnvakter. Dagen efter så firades jag istället. Då kom det hit både vuxna och flera barn. Arvid, Vilmer och Alexander kom hit och sist men inte minst så kom min kusin, Isabela också hit. Jag fick flera braiga presenter, t,ex en vovve som kan prata och sjunga, en mjuk docka eller va säger ni om ett parkeringshus med bilar och en helikopter. Jag fick också en bok och två cd-skivor med barnvisor på. Dessutom så tackar jag både Adam och Mats för dom fina korten. Det var en trevlig dag tycker jag, och det är inte slut än för på Torsdag så ska "mormor" komma bl.a.  Annars så har det nog inte hänt så mycket,  pappa jobbar ju hela dagarna nu för tiden så han kommer inte hem förrän efter 15 på eftermiddan. Det kom en kallelse i brevlådan idag förresten. Dom vill träffa mej hos Logopeden igen. Ska dit på fredag klockan 11. Men nu får ni ursäkta mej. Vi får höras någon annan gång. Jag ska lägga in lite fler bilder i morgon tror jag.

Ha det så bra.

Theo.

 

Tisdagen den 18 augusti 2009 kl. 22:02

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Länge sen....

jag skrev något här ju. Hej förresten! Ja det blir väl så när det är semester. Eller kanske man är lat bara. Vi har kommit hem till Ö-vik igen efter en trevlig och skön resa ner till Skåne. Vi hade fint väder nästan hela tiden. Vi träffade många vänner och släktingar, det var kul. Det värsta är att dagarna går så fort så man hinner nästan inte göra det man tänkt. Men resan hem gick bra och vi lämnade vår hyrbil. I fredags så fick vi tillbaka vår egen bil. Nu hoppas vi att den ska hålla några mil till.

I går så var det bara Mamma och Markus hemma när jag vaknade. Mamma sa att Pappa hade börjat jobba igen. Det var ju länge sen sist, tror att det var i November förra året. Det är jätte kul att va med mamma också, det tar väl bara några dagar att vänja sej vid att pappa inte kommer förrän lite över tre på eftermiddan. Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller 2 år. Har ni hört......2 år, ja det är inte klokt vad tiden går fort. På söndag ska vi ha lite kalas för min skull. Då kommer Arwid och Wilmer och kanske Isabela. Det ska bli kul att träffa dom igen.

Men jag skriver inte mer nu, för jag är ganska trött.

Ni får ha det så bra och titta gärna på dom nya bilderna i galleriet.

Theo.

 

Tisdagen den 11 augusti 2009 kl. 21:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238