Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skaune here we comes.

Hej

Nu har det visst ordnat sej så att vi kan åka ner till Skåne på en semestertripp. Ja, vi har inte fått vår bil än, den står fortfarande på Volvo. Men den ska visst fixas den 6 och 7 Augusti, så det går ju inte att vänta på den, då är ju semestern slut.

Vi ska hyra en bil i stället. Det ska bli kul för den är lite större än vår och har mer plats, plus att den är nyare. Så nu är det bara att hoppas att vädret är bra där nere. Man vill ju gärna ha lite sol på resan. Vi stannar i 10 dagar, för så länge får vi ha bilen. Efter att vi kommit hem så har pappa en vecka kvar av sin ledighet, sen ska han börja jobba. Hmmm kommer knappt ihåg hur det var när han inte var hemma på dagarna. Det kommer säkert att gå bra, jag ska hjälpa mamma så mycket jag bara kan.

I förra blogginlägget skrev jag ju att jag var sjuk, men det är mycket bättre med mej nu. Hoppas jag blir riktigt frisk innan vi åker.

Ha det bra och kanske vi ses i Skåne.

Theo.

 

Onsdagen den 22 juli 2009 kl. 13:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238