Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Både jag och bilen sjuka

 

Hej mitt i semestern.

Ja idag så regnar det här i Ö-vik. Det är trist för då kan man ju inte va ute. Ja det har regnat lite då och då. En dag bara öste det ner, då bestämde vi oss för att åka till Umeå för att hälsa på Adam och hans föräldrar. Det var trevligt att träffa dom igen. Vi var ute och åt på en restaurang och jag åt mina Majsbågar mmm. Sen sist har vår bil också pajjat. Typiskt att det ska hända mitt på semestern då dom knappast jobbar på verkstan. Vi hade ju tänkt att åka till Skåne idag om bilen varit klar, men nu är det bara att vänta och se. Pappa var och pratade med dom på verkstan och dom kunde inte ens lova att den var klar på Fredag. Får väl se hur det blir med vår utfärd mot Skåne. Hmm. Men vi har just nu en hyrbil och i Torsdags så åkte vi och hälsade på Goncalo, för han fyllde 19. Det var fint väder så att vi kunde grilla på kvällen. Goncalo hade bjudit dit några kompisar och det var jätte trevligt. Vi lekte också och spelade spel. Men jag fick lägga mej klockan sju som vanligt. Det var meningen att vi skulle sova över till Lördagen, men jag var krasslig redan när vi åkte och det blev inte bättre alls så jag tror att jag hade 40 graders feber på kvällen. Då bestämde mamma och pappa sej för att åka hem igen för säkerhets skull. Känns lugnare om man är närma sjukhuset om det skulle bli värre med mej. Men nu är det bättre, fast jag hostar fortfarande ibland.

Ha det nu så bra och blir bilen klar någon gång så ses vi kanske i Skåne.

Theo.

 

Måndagen den 20 juli 2009 kl. 14:51

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238