Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Utfärd

Halloj.

Nu är det riktigt varmt och skönt, nästan för varmt om man nu ska klaga. Idag har vi varit på utfärd till en ö utanför Ö-vik som heter Trysunda. Vi tog båten från Köpmanholmen klockan nio på morgonen. Det tar ca 40 min. att åka ut dit. Båten fortsätter sedan till Ulvön som nog är mer känd och dessutom större. Det var hur fint som helst på ön, som ni kan se på bilderna jag har lagt in. Vi firade "mormors" dotter som fyllde år idag. Det var så spännande och där fanns så mycket att titta på så jag hade svårt att sova. Pappa körde runt mej i vagnen för att jag skulle sova, men jag slumrade bara till en kort stund. Det fick jag igen sedan på dagen för då var jag så trött så jag knappt visste vad jag hette. Jag fick åka på pappas rygg när vi gick tvärs över ön. Vi kom fram till en sandstrand med fin vit sand. Jag badade faktiskt mina fötter i havet. Det var inte varmt direkt men kul ändå.  På väg hem med båten så somnade jag och sov gott. Det behövde jag  verkligen. När vi kom hem så  var det bara till att dricka välling och sen direkt ner i goa sängen. Det var en händelserik dag och det var riktigt kul att komma ut och se sej omkring.

I morgon är det precis 8 veckor sedan vi var i Göteborg. Tänk vad tiden går fort. När vi fick veta att vi skulle få vänta 6-8v på provsvaren så lät det som en lång tid, men nu är vi där.  Jag hoppas att det blir ett  bra svar när dom ringer eller skickar brev hem till oss.

Vi hörs.

Theo.

 

Onsdagen den 1 juli 2009 kl. 22:14

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238