Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skaune here we comes.

Hej

Nu har det visst ordnat sej så att vi kan åka ner till Skåne på en semestertripp. Ja, vi har inte fått vår bil än, den står fortfarande på Volvo. Men den ska visst fixas den 6 och 7 Augusti, så det går ju inte att vänta på den, då är ju semestern slut.

Vi ska hyra en bil i stället. Det ska bli kul för den är lite större än vår och har mer plats, plus att den är nyare. Så nu är det bara att hoppas att vädret är bra där nere. Man vill ju gärna ha lite sol på resan. Vi stannar i 10 dagar, för så länge får vi ha bilen. Efter att vi kommit hem så har pappa en vecka kvar av sin ledighet, sen ska han börja jobba. Hmmm kommer knappt ihåg hur det var när han inte var hemma på dagarna. Det kommer säkert att gå bra, jag ska hjälpa mamma så mycket jag bara kan.

I förra blogginlägget skrev jag ju att jag var sjuk, men det är mycket bättre med mej nu. Hoppas jag blir riktigt frisk innan vi åker.

Ha det bra och kanske vi ses i Skåne.

Theo.

 

Onsdagen den 22 juli 2009 kl. 13:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Både jag och bilen sjuka

 

Hej mitt i semestern.

Ja idag så regnar det här i Ö-vik. Det är trist för då kan man ju inte va ute. Ja det har regnat lite då och då. En dag bara öste det ner, då bestämde vi oss för att åka till Umeå för att hälsa på Adam och hans föräldrar. Det var trevligt att träffa dom igen. Vi var ute och åt på en restaurang och jag åt mina Majsbågar mmm. Sen sist har vår bil också pajjat. Typiskt att det ska hända mitt på semestern då dom knappast jobbar på verkstan. Vi hade ju tänkt att åka till Skåne idag om bilen varit klar, men nu är det bara att vänta och se. Pappa var och pratade med dom på verkstan och dom kunde inte ens lova att den var klar på Fredag. Får väl se hur det blir med vår utfärd mot Skåne. Hmm. Men vi har just nu en hyrbil och i Torsdags så åkte vi och hälsade på Goncalo, för han fyllde 19. Det var fint väder så att vi kunde grilla på kvällen. Goncalo hade bjudit dit några kompisar och det var jätte trevligt. Vi lekte också och spelade spel. Men jag fick lägga mej klockan sju som vanligt. Det var meningen att vi skulle sova över till Lördagen, men jag var krasslig redan när vi åkte och det blev inte bättre alls så jag tror att jag hade 40 graders feber på kvällen. Då bestämde mamma och pappa sej för att åka hem igen för säkerhets skull. Känns lugnare om man är närma sjukhuset om det skulle bli värre med mej. Men nu är det bättre, fast jag hostar fortfarande ibland.

Ha det nu så bra och blir bilen klar någon gång så ses vi kanske i Skåne.

Theo.

 

Måndagen den 20 juli 2009 kl. 14:51

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Utfärd

Halloj.

Nu är det riktigt varmt och skönt, nästan för varmt om man nu ska klaga. Idag har vi varit på utfärd till en ö utanför Ö-vik som heter Trysunda. Vi tog båten från Köpmanholmen klockan nio på morgonen. Det tar ca 40 min. att åka ut dit. Båten fortsätter sedan till Ulvön som nog är mer känd och dessutom större. Det var hur fint som helst på ön, som ni kan se på bilderna jag har lagt in. Vi firade "mormors" dotter som fyllde år idag. Det var så spännande och där fanns så mycket att titta på så jag hade svårt att sova. Pappa körde runt mej i vagnen för att jag skulle sova, men jag slumrade bara till en kort stund. Det fick jag igen sedan på dagen för då var jag så trött så jag knappt visste vad jag hette. Jag fick åka på pappas rygg när vi gick tvärs över ön. Vi kom fram till en sandstrand med fin vit sand. Jag badade faktiskt mina fötter i havet. Det var inte varmt direkt men kul ändå.  På väg hem med båten så somnade jag och sov gott. Det behövde jag  verkligen. När vi kom hem så  var det bara till att dricka välling och sen direkt ner i goa sängen. Det var en händelserik dag och det var riktigt kul att komma ut och se sej omkring.

I morgon är det precis 8 veckor sedan vi var i Göteborg. Tänk vad tiden går fort. När vi fick veta att vi skulle få vänta 6-8v på provsvaren så lät det som en lång tid, men nu är vi där.  Jag hoppas att det blir ett  bra svar när dom ringer eller skickar brev hem till oss.

Vi hörs.

Theo.

 

Onsdagen den 1 juli 2009 kl. 22:14

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238