Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Konfirmation

Hej alla glada.

Nu har vi Juni här uppe ialla fall. Det är fint väder men inte så värst varmt.  I Söndags  Konfirmerades Markus min storebror. Vi åkte till kyrkan (samma som mamma och pappa gifte sig i) och mässan började klockan 11.00. Markus och dom andra hade vita kläder och var så fina. Det var fin sång och musik i kyrkan, det gillar jag. På tal om mej så var jag duktig, jag "pratade" lite men inget skrik alls.  Sen kom Markus farmor och "mormor" hit till oss och vi bjöd på smörgåstårta och kaka. Trevligt!  Idag har vi varit på Barnmottagningen och träffat min nya läkare, äntligen! Det var igentligen ingen undersökning, utan bara för att jag skulle träffa henne innan hon går på semester. Men när vi ändå var där så lyssnade hon och undersökte mej ändå. I morgon kommer en Psykolog hit för att prata med mamma och pappa. Sen på Onsdag så ska vi åka till Habiliteringen för att träffa alla och diskutera hur vi ska lägga upp träningen för mej. Nu har det gått mer än fyra veckor sen vi var i Gbg, så det är väl "bara" 2-4 veckor innan vi får veta något resultat. På Fredag är det skolavslutning för Markus, hoppas det blir kul. Det känns som om sommaren är på väg. Ha det nu så bra alla där ute och hör gärna av er. Mamma och pappa skulle bli glada tror jag.

Kram, kram.

Theo.

P.s   (Grattis i förskott Mats W. Kram Theo.)

D.s

 

Måndagen den 8 juni 2009 kl. 21:02

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238