Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu e de klippt

Hej från ett soligt Örnsköldsvik.

Ja nu var det ett tag sen jag skrev något här, men det beror kanske mest på att min mamma och pappa är lata. Det har hänt en hel del sen sist. Det har varit skolavslutning för Markus. Då var Goncalo också här. Det var kul att träffa honom igen, jag blir alltid glad när jag ser honom. Det var mycket folk och barnen var finklädda. Jag gillar ju sång och musik så det var ju trevligt att höra dom sjunga. Fast några kunde med fördel hållit tyst tycker jag.

Nu har vi kommit igång med träningen med hjälp av Habiliteringen. Dom har varit här och visat hur vi ska göra. Tycker att det är ungefär som vi har gjort redan men med några tillägg. Det är tänkt att vi ska träna varje dag fram till den 19 Augusti, alltså hela sommaren. Får väl se hur mycket det blir, har ju redan missat några dagar. Men i alla fall så ska vi träffas då igen och gå igenom vad jag lärt mej. Jag fick en stor skumgummimatta som jag kan ligga och rulla på, utan att göra illa mej. Sen har mamma och pappa börjat med att göra en massa tecken med händerna. Det är teckenspråk säger dom. Tanken är väl att jag ska kunna "prata" med hjälp av tecknen. Det är inte så många tecken än men vi ska väl bygga på efter hand är det tänkt.

Som ni säkert gissat så har jag varit hos frisören nu igen. Denna gången var vi på stan och jag fick sitta i pappas knä. Jag var så duktig, men det är inte så lätt för det är så mycket att titta på. Mina lockar föll ner på golvet så nu är håret bara lite vågigt. Men jag är söt ändå, det sitter inte i håret, kolla på pappa bara. (ler)

Någon säng har inte kommit än, men den kommer väl snart får man hoppas.

Jag har fått nya solglasögon som är jättecoola. Ni får se dom på bilderna som pappa lägger in så småningom. Det är lite ovant att ha dom på men det är samtidigt väldigt skönt, för solen är inte lika stark och jag slipper nysa som jag brukar göra. I helgen är det Hamnfest här i stan så kanske vi ska gå dit någon dag. Mamma och pappa ska nog köpa hörselskydd till mej så att jag inte får ont i öronen. Jag är ju känslig för ljud  också.

Vädret är så fint nu. Solen skiner hela dagarna och det är varmt och skönt. I morse var jag och pappa ute och gick,(jag åkte vagn). På morgonen är det inte lika varm så då är det skönt att åka en runda.

Ja nu har det gått 7 veckor sen vi var i Gbg så kanske vi får något resultat nästa vecka eller så. Vi har ju väntat så länge så en vecka gör ingen större skillnad tycker jag.

Nä nu är det slut för denna gången. Hoppas vi hörs och ses snart.

Ha det bra i sommarvärmen.

Theo.

 

Torsdagen den 25 juni 2009 kl. 22:06

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Konfirmation

Hej alla glada.

Nu har vi Juni här uppe ialla fall. Det är fint väder men inte så värst varmt.  I Söndags  Konfirmerades Markus min storebror. Vi åkte till kyrkan (samma som mamma och pappa gifte sig i) och mässan började klockan 11.00. Markus och dom andra hade vita kläder och var så fina. Det var fin sång och musik i kyrkan, det gillar jag. På tal om mej så var jag duktig, jag "pratade" lite men inget skrik alls.  Sen kom Markus farmor och "mormor" hit till oss och vi bjöd på smörgåstårta och kaka. Trevligt!  Idag har vi varit på Barnmottagningen och träffat min nya läkare, äntligen! Det var igentligen ingen undersökning, utan bara för att jag skulle träffa henne innan hon går på semester. Men när vi ändå var där så lyssnade hon och undersökte mej ändå. I morgon kommer en Psykolog hit för att prata med mamma och pappa. Sen på Onsdag så ska vi åka till Habiliteringen för att träffa alla och diskutera hur vi ska lägga upp träningen för mej. Nu har det gått mer än fyra veckor sen vi var i Gbg, så det är väl "bara" 2-4 veckor innan vi får veta något resultat. På Fredag är det skolavslutning för Markus, hoppas det blir kul. Det känns som om sommaren är på väg. Ha det nu så bra alla där ute och hör gärna av er. Mamma och pappa skulle bli glada tror jag.

Kram, kram.

Theo.

P.s   (Grattis i förskott Mats W. Kram Theo.)

D.s

 

Måndagen den 8 juni 2009 kl. 21:02

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238