Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mammas dag

Hej på er.

Idag är det sista Maj och det är väldigt varmt och skönt, tror att termometern stannade på 27-28 grader. Det var nästan lika varmt igår också. Så skönt det är när man kan sitta ute i bara t-shirten utan att frysa. Vi åkte iväg på utfärd idag, för att träffa Goncalo. Jag tycker det är jätte kul att träffa honom. Eftersom det var morsdag så åt dom tårta, men jag fick nöja mej med barnmat, hmm men jag tål ju inte grädde så...  Ikväll satt vi ute och grillade och hade det trevligt. Här uppe är det ju ljust hur länge som helst, ja det blir ju snart nästan inte mörkt alls. Tur att pappa köpte en mörkläggningsrullgardin. Om vi ska nämna hur jag mår så har jag fått flera kramper dom senaste dagarna. Det är inte alls så trevligt för man blir trött efteråt.

Jag sover inte så bra heller, tyvärr. Både jag och mina föräldrar blir ju väldigt trötta. Sen har vi ju grannar som stör oss också, ja va ska man göra.

Ha det bra

Theo

 

Söndagen den 31 maj 2009 kl. 21:45

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238