Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Jag sov på sjukhuset.....

natten till Lördagen. Det var inte för att jag var mer sjuk eller så utan för att mina föräldrar skulle få sova ut för en gångs skull. Dom senaste nätterna har jag vaknat flera gånger och natten till fredagen så vaknade jag redan klockan 02.50. Gissa om pappa var trött då. Men när jag gnällt tillräckligt länge så fick jag min välling. Sen somnade jag igen och sov till 06. Men det var skoj att sova på sjukhuset, dom tog väl hand om mej och lekte och ville knappast låta mej åka hem igen. När pappa kom på morgonen för att hämta mej sa sköterskorna att jag gärna fick stanna kvar. Sen igår så var mamma och pappa på en konsert i Arenan. Det var Michael W Smith som hade kommit ända från Usa för att sjunga. Jag fick inte följa med, utan va hemma och gå och lägga mej. Markus var barnvakt åt mej, det var kul. Idag skjutsade vi Markus till hans pappa för att hämta mopeden som han fått när han fyllde år. Senare på eftermiddan kom både Wilmer och Arvid hit med deras föräldrar. Vi grillade och hade trevligt. Det är kul att träffa andra barn tycker jag. Igår träffade jag ju Lova också, det hade jag ju nästan glömt.

 Nu blir det en späckad vecka efter lite andhämtning. I morgon är det lugnt men sen på Tisdag ska vi till Habben och träffa en barnneurolog från Sollefteå. Vi ska också träffa hela teamet på Habiliteringen, det är ju på tiden för jag ska snart börja där uppe. På Onsdag är det dags att träffa någon från FK som ska prata om vårdnadsbidrag med mamma och pappa. På Torsdag kommer Kuratorn för att träffa oss. Man behöver inte va sysslolös iaf. Nu får ni ha de så bra, hoppas att ni mår bra.

Theo.

 

Söndagen den 24 maj 2009 kl. 20:40

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238