Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Duktig gosse

Hej igen.

Inte ofta jag skriver två gånger på samma dag, men jag måste berätta hur det gick på sjukhuset. Först satte dom på alla sladdarna på mitt huvud och det gick ganska bra. Jag fick sitta i pappas knä, och det var så svårt att sitta still. Men när det gått ett tag så somnade jag gott. Det var bra tyckte dom för dom skulle göra prov både när jag var vaken och när jag sov. När jag precis somnat så väckte dom mig igen. Typiskt, för jag var jätte trött. Men allt gick iaf bra och nu blir det inte fler prover innan Göteborg.

I morgon fyller Markus 15 år Hurra, hurra, hurra, hurra. Då ska vi åka till Goncalo och äta mat och tårta. Kul att träffa min store bror igen. Nästa dag åker vi söderut.

Såååå skönt.

Theo

 

Måndagen den 27 april 2009 kl. 21:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Idag ska..

jag åka till sjukhuset för att dom ska göra EEG på mej. Det är dom sista proverna innan vi åker, för på Onsdag far vi söderut. Vi ska först till Skåne några dagar och ta igen oss. Det ryktas ju att det är varmt och skönt där nere. Onsdag nästa vecka är det dags att åka upp till Göteborg.

Jag har ju inte berättat hur det gick hos tandläkaren. Det var inte alls farligt, för hon tittade inte ens i min mun. Hon satt bara och pratade och pratade om hur man ska borsta och när mm. mm.  Så det var inga problem alls.

Igår kväll grillade vi och jag fick träffa min kompis Arvid, det var kul. Det är skönt att va ute i solen.

Ha det bra

Theo.

 

Måndagen den 27 april 2009 kl. 08:44

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238