Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hopp och förtvivlan

Ny dag och nya uppgifter. Nu ringde dom och sa att Gbg hade hört av sig till vår nya läkare och vill ha en EEG på mej.  Hm, ja det kan jag väl ställa upp på, för det var ju inget som gjorde ont. Det enda jobbiga är ju att man ska sitta still och inte röra huvudet för då flyger ju alla sladdar. Ja dom kan ju försöka, men jag har svårt att sitta helt still bara så dom vet. Men vet ni vad dom också sa?? jo att vi efter provet ska åka till Göteborg. Ojj va glad jag och mina föräldrar blev. Hoppas nu bara att det inte blir ändrat.

Idag så snöade det förresten, hm de är inte sommar än. Men mamma och pappa ska grilla för första gången i år nu i kväll. Ja jag får nog inte smaka för jag ska gå och lägga mej, men jag klagar inte jag får ju välling och det får inte dom. Ha de bra och sköt om er.

Theo

 

Onsdagen den 8 april 2009 kl. 18:28

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238