Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alltså.....

nu ringde dom från Gbg och pratade med pappa. Det var en barnneurolog och han visste inte hur dom skulle gå vidare. Han ville ha kontakt med vår läkare men hon har ju åkt på kurs. Nu ska han försöka få tag på en barnneurolog här i Ö-vik men det finns visst inte. Det är bara en som kommer hit ibland från Sollefteå och hon är visst pensionär. Hmmm va ska man säga om sjukvården?? I alla fall så ska hon väl titta på mej och bedöma vad som ska göras, om vi ska till Gbg eller inte. Men det kommer att ta tid, för hon kommer till stan först den 22 April och då är det inte ens säkert att hon har tid att titta på mej. Suck. Kanske vi ska ringa ner till Gbg och försöka få en tid hos han som ringde, men då är ju risken att vi får åka två gånger istället. Det är ju inte nästgårds precis. Jag vet inte hur det ska gå med allt. Men en sak som verkar va positiv är ju att vi fick träffa kuratorn från Habiliteringen idag. Hon berättade lite om hur dom arbetar och vad som kommer att hända. Hon ska komma tillbaka nästa vecka, och sen ska vi få träffa hela teamet där uppe. Skönt att mamma och pappa och jag får lite hjälp och stöd från dom, det behöver både dom och särskilt jag. 

Om vi inte hörs innan så får ni ha en Glad och trevlig Påsk. Ät inte för många ägg bara.

Theo.

 

 

Tisdagen den 7 april 2009 kl. 21:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238