Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Duktig gosse

Hej igen.

Inte ofta jag skriver två gånger på samma dag, men jag måste berätta hur det gick på sjukhuset. Först satte dom på alla sladdarna på mitt huvud och det gick ganska bra. Jag fick sitta i pappas knä, och det var så svårt att sitta still. Men när det gått ett tag så somnade jag gott. Det var bra tyckte dom för dom skulle göra prov både när jag var vaken och när jag sov. När jag precis somnat så väckte dom mig igen. Typiskt, för jag var jätte trött. Men allt gick iaf bra och nu blir det inte fler prover innan Göteborg.

I morgon fyller Markus 15 år Hurra, hurra, hurra, hurra. Då ska vi åka till Goncalo och äta mat och tårta. Kul att träffa min store bror igen. Nästa dag åker vi söderut.

Såååå skönt.

Theo

 

Måndagen den 27 april 2009 kl. 21:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Idag ska..

jag åka till sjukhuset för att dom ska göra EEG på mej. Det är dom sista proverna innan vi åker, för på Onsdag far vi söderut. Vi ska först till Skåne några dagar och ta igen oss. Det ryktas ju att det är varmt och skönt där nere. Onsdag nästa vecka är det dags att åka upp till Göteborg.

Jag har ju inte berättat hur det gick hos tandläkaren. Det var inte alls farligt, för hon tittade inte ens i min mun. Hon satt bara och pratade och pratade om hur man ska borsta och när mm. mm.  Så det var inga problem alls.

Igår kväll grillade vi och jag fick träffa min kompis Arvid, det var kul. Det är skönt att va ute i solen.

Ha det bra

Theo.

 

Måndagen den 27 april 2009 kl. 08:44

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Våren är här !!!

Hej på er.

Nu har jag inte skrivit på ett tag.

Det har inte hänt så mycket här, vi går bara och väntar på att få åka ner till Göteborg. Vi har fått papper därifrån och det verkar bli tre tunga dagar. En massa prover är inbokade. Men annars verkar det va ett fint sjukhus om man nu kan njuta så mycket. I morgon ska jag till tandläkaren för första gången. Vet inte vad dom ska göra, jag gillar inte när folk petar i min mun. Lycka till säger jag. Men pappa borstar mina  tänder varje kväll, så jag hoppas han har gjort ett bra jobb.

Nu är det vår här uppe i norr också, det har blivit varmare och solen lyser lite mer. Vi har nästan ingen snö kvar heller. Igår la pappa på sommardäcken på vår bil, så vi får hoppas att det inte blir mer snö. Ha det så bra så ses vi.

Theo

 

Tisdagen den 21 april 2009 kl. 08:43

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen

Idag ringde dom från Gbg och meddelade att det var klart med datum när vi ska åka ner. Det blir vecka 19 -Tisdag till Fredag. Fattar ni vad skönt det känns. Att det äntligen händer något och att vi kanske får några svar. Dom ska antagligen ta prover från morgon till kväll och på Torsdagen har dom planerat att göra muskelbiopsin, så då ska jag vara sövd det mesta.  Ja det blir säkert inte några trevliga dagar men man får väl försöka att stå ut. Sen dröjer det ca 6 veckor innan vi får  veta resultatet.

Det har varit riktigt ruskigt väder med regn och snö ibland, men i morgon Långfredag har dom lovat soligt och fint och lite varmare.

Glad Påsk

Theo

 

Torsdagen den 9 april 2009 kl. 17:17

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Hopp och förtvivlan

Ny dag och nya uppgifter. Nu ringde dom och sa att Gbg hade hört av sig till vår nya läkare och vill ha en EEG på mej.  Hm, ja det kan jag väl ställa upp på, för det var ju inget som gjorde ont. Det enda jobbiga är ju att man ska sitta still och inte röra huvudet för då flyger ju alla sladdar. Ja dom kan ju försöka, men jag har svårt att sitta helt still bara så dom vet. Men vet ni vad dom också sa?? jo att vi efter provet ska åka till Göteborg. Ojj va glad jag och mina föräldrar blev. Hoppas nu bara att det inte blir ändrat.

Idag så snöade det förresten, hm de är inte sommar än. Men mamma och pappa ska grilla för första gången i år nu i kväll. Ja jag får nog inte smaka för jag ska gå och lägga mej, men jag klagar inte jag får ju välling och det får inte dom. Ha de bra och sköt om er.

Theo

 

Onsdagen den 8 april 2009 kl. 18:28

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Alltså.....

nu ringde dom från Gbg och pratade med pappa. Det var en barnneurolog och han visste inte hur dom skulle gå vidare. Han ville ha kontakt med vår läkare men hon har ju åkt på kurs. Nu ska han försöka få tag på en barnneurolog här i Ö-vik men det finns visst inte. Det är bara en som kommer hit ibland från Sollefteå och hon är visst pensionär. Hmmm va ska man säga om sjukvården?? I alla fall så ska hon väl titta på mej och bedöma vad som ska göras, om vi ska till Gbg eller inte. Men det kommer att ta tid, för hon kommer till stan först den 22 April och då är det inte ens säkert att hon har tid att titta på mej. Suck. Kanske vi ska ringa ner till Gbg och försöka få en tid hos han som ringde, men då är ju risken att vi får åka två gånger istället. Det är ju inte nästgårds precis. Jag vet inte hur det ska gå med allt. Men en sak som verkar va positiv är ju att vi fick träffa kuratorn från Habiliteringen idag. Hon berättade lite om hur dom arbetar och vad som kommer att hända. Hon ska komma tillbaka nästa vecka, och sen ska vi få träffa hela teamet där uppe. Skönt att mamma och pappa och jag får lite hjälp och stöd från dom, det behöver både dom och särskilt jag. 

Om vi inte hörs innan så får ni ha en Glad och trevlig Påsk. Ät inte för många ägg bara.

Theo.

 

 

Tisdagen den 7 april 2009 kl. 21:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Dagens utflykt - öroncentralen.

Hajsan

Idag är det Torsdag, IGEN....huvvaligen vad tiden går fort. Fast det är ju bra på ett sätt, och det är ju att jag kommer ner til Gbg snabbare. Nu har pappa ringt och pratat med dom där nere och vi fick veta att det inte blir innan vecka 20 och det är ju mitt i Maj. Fast om det blir återbud från något annat barn så kanske.....? Ja och idag har vi då varit hos öroncentralen, där jag fick lyssna på olika ljud från så det ena och så det andra hållet. Jag var jätte duktig och satt tyst och stilla så att dom kunde göra sina undersökningar. Resultatet var bra. Jag hör som man skall, men det visste jag ju redan innan.

Nu har jag fått en ny läkare, den "gamla" skulle på kurs i tre månader. Hoppas att hon är bra, det är många som har berömt henne. Vi får väl se.....

Men nu ska jag göra nått annat. Ha de bra och tveka inte att höra av er på vilket sätt ni vill. Vi hörs.

Theo boy

 

Torsdagen den 2 april 2009 kl. 14:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238