Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sjukgymnast idag

Halloj

Idag har jag varit hos en sjukgymnast. Hon drog och vände mej hit och dit. Jag skulle ligga på mage också, men det vet ni ju att jag inte gillar. Men det hela gick ganska bra trots att jag var trött. Det berodde på att jag inte sov så bra förra natten. Jag vaknade vid 2 tiden och låg och gnällde. Men det var ju bara för att jag hade bajjat. Hmm alltså, jag sa ju till hela tiden men Pappa fattade nada. Men till sist så tog han mej till skötbordet och bytte blöja. Sen försökte han få mej att sova igen, men jag protesterade högt och ljudligt. Alltså, jag var ju hungrig, och som tur var sa mamma att jag nog var sugen på lite välling. När jag hade druckit så var jag mätt och glad och jag somnade gott. Jag sov ända till 6.30 då jag fick ny välling och även ett byte av blöja. Men jag ville inte sova längre, jag ville upp från sängen.

Men nog om det, vi pratade ju om sjukgymnasten. Hon ska försöka att fixa lite hjälp-

medel till mej. Kanske en stol som jag kan sitta säkert i och förhoppningsvis en ny gåstol. Den jag har är lite för liten för mej. Skulle va kul att lära sej att ta mej runt på för egen maskin. Nä nu ska jag inte skriva mer. Ha de så bra.

Theo Zackarias Ruben Hjalmarsson

 

Måndagen den 30 mars 2009 kl. 20:37

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238