Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu är det onsdag....

igen - va tiden går fort. Idag så var mamma,pappa och jag på barnmottagningen. Vi skulle hämta ett intyg som pappa ska skicka till försäkringskassan. Ja ni, dom kan krångla. Men hur som haver så hade min fåordige läkare skrivit att "under pågående period har han visat tecken på progress av utvecklingsmässig försämring och fynd av  påverkan på olika delar i nervsystemet". Det låter ju inte så bra, så nu är min mamma och pappa jätte ledsna igen. Skönt att få komma så fort som möjligt till Göteborg. Nu har jag och mina föräldrar fått träffa massor med folk och jag har gjort massor med prover. Mamma och pappa har läst vad jag har gått igenom sen den 13 Nov, usch så mycket för att vara så liten. Men vet ni vad? Jag är jätte glad ändå, fast jag har fått så många kramper nu dom senaste 4 veckorna. När jag skrattar då glömmer mamma och pappa bort min sjukdom för ett tag. Och så bara ska ni veta att ni inte behöver va rädda att ringa eller att komma och hälsa på, för mamma och pappa dom säger ifrån om dom inte orkar. NU ska jag gå och vila, vi ses snart här igen.

Theo Zackarias

 

Onsdagen den 25 mars 2009 kl. 22:05

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238