Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Magsjuka

Hej

Idag Söndag så vaknade jag tidigt på morgonen av att jag hade ont i magen. När jag hade fått välling så kom den upp igen. Hm..... det var inte så kul. Sen gick det bra nästan hela dagen ända till efter middan som också gick samma väg. Det verkar som om jag åkt på något sorts magsjuka.  Ikväll när jag druckigt välling var det dags igen. In i duschen och bli ren och fin. Sen var det dags att lägga sej, äntligen.  Efter ett tag i sängen så......ja ni gissade rätt. De var bara till att byta allt både i sängen och på mej och sen in i duschen IGEN!  Huvva...när ska man få sova egentligen?

Nu är det bara att hoppas att jag får sova hela natten, sen får vi se hur det går med morgonvällingen. Bara mamma, pappa och Markus klarar sej så är jag glad. Vem ska annars ta hand om mej? Ja, och i morgon var det ju kuratorn som skulle besökas också. Får väl se hur det blir med den saken. Men nu är jag jättetrött efter allt som har hänt. Hoppas ni slipper bli sjuka. Ha de.

Theo.

 

Söndagen den 22 mars 2009 kl. 20:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238