Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vackert väder

Halloj

Idag så skiner solen och det är ganska varmt. Tycker det är så skönt att slippa ha så mycket kläder på mej när jag ska gå ut. Sommaren är såå välkommen.

 Och nu till dom lite tråkigare sakerna. Igår var psykologen här för sista gången. Hon är klar med min utvecklingsbedömning och det verkar som om hon tycker att jag ligger ungefär vid 4-5 månaders ålder i min utveckling. Det är ju inte så kul att höra, men så ser det ut iaf. Man får bara hoppas att det sker en utveckling i alla fall, så då får det ju gå i sin egen takt. Idag har vi fått träffa min läkare på sjukhuset igen. Hon tror att vi ganska snabbt ska få komma ner till Göteborg. Men det beror väl på när dom har plats och tid för mej. Annars fick vi inte veta något nytt precis, hon har fått tillbaka alla prover och ska nu skicka iväg en remiss till Gbg. Igår hade jag många "anfall". Dom är så jobbiga och jag blir väldigt trött. När jag hade sovit på eftermiddan så var jag alldeles genomsvett när jag vaknade. Ja det är inte så lätt alltid att heta Theo. Tycker att jag får gå igenom alldeles för mycket för min ålder.

Men hoppet är ju det sista som överger mig.

Ni får ha det så bra och hör gärna av er.

Theo.

 

Torsdagen den 19 mars 2009 kl. 14:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238