Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett år och sju månader

Hej mina vänner.

Nu har det  gått en månad igen. Tänk vad tiden går fort, snart är det sommar igen. Här uppe i norr har det börjat att töa på snön. Idag regnar det faktiskt lite grand.

Det var ett tag sen jag skrev något, för vi har inte varit hemma sen i onsdags. Vi var och hälsade på Goncalo min storebror. Han är i Kramfors på ett behandlingshem. Det var anhörigdagar och det var jätteintensivt för mamma och pappa. Men när dom var på möten så fick jag va med storebror. Det var så kul, jag har ju inte träffat honom på länge.  Sen på kvällen så var det pappa som var med mej. Vi träffade många fantastiska människor. Det fanns så mycket kärlek där. Nu känns det tomt, jag saknar Goncalo jätte mycket. Men det är jätte bra att han får vara där och få tillbaka sitt liv. Nu är vi hemma igen och vi har blivit lite förkylda. Mamma och pappa är trötta efter allt som dom gått igenom i helgen.

 Idag kommer psykologen hit igen för att göra utvecklingsbedömningen. Vi har fått filmerna tillbaka så nu ska hon få en och den andra ska skickas till Göteborg.

Kanske vi får komma ner dit denna månaden.

 Ha det så bra.

Theo

 

 

Måndagen den 16 mars 2009 kl. 09:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238