Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Missnöjd

Hej på er.

Jag vet inte vad som håller på att hända med mej. Men dom senaste två veckorna har jag blivit allt mer missnöjd. Det är svårt att tillfredställa mej. Sen har jag också fått flera "anfall" eller vad man ska kalla dom. Hela min kropp blir spänd och jag blir liksom borta ett tag. Efteråt blir jag så trött. Vissa dagar kan jag sova jätte mycket.  Nu blir jag väldigt ledsen när pappa lägger ner mej på kvällen. Innan kunde jag bara blunda och så sov jag, men nu vaknar jag flera gånger innan jag kan komma till ro. Jag vaknar några gånger på natten också. Fast jag sover faktiskt bra än, så de så.

Psykologen var här hemma idag, för hon hade fått ett återbud. Jag var inte på så bra humör, men hon tittade lite på vad jag kan göra.

Min läkare ringde också idag. Hon vill ha filmen på mej för att se hur ett "anfall" går till.  Nästa vecka så vill hon träffa mamma, pappa och mej på sjukhuset. Då skall han kanske berätta om provsvaren och hur vi ska gå vidare. Men hon tror iaf att vi måste åka ner till Göteborg. Hmm jag vet inte om det är bra eller dåligt. Sen skulle det va väldigt bra om jag fick komma till habiliteringen så att jag kan få träna lite mer. Ja vi får se vad det blir av allt. Det känns bara så orättvist att jag skulle bli sjuk. Jag vill också kunna gå och krypa som andra barn.

Theo.

 

Måndagen den 9 mars 2009 kl. 21:21

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238