Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vinter än

Ja nu måste jag skriva lite igen. Det var ett tag sen, men det har inte hänt så väldigt mycket här. Jag har inte varit på sjukhuset sen sist så det känns skönt. Min läkare ringde angående mina läppar som blev blåa. Dom tror att det beror på att jag har andningsuppehåll och att jag inte får tillräckligt med syre. Filmen som pappa har gjort har vi lämnat. På Torsdag ska en psykolog komma hit till oss och träffa mej. Hon ska göra en utvecklingsbedömning av mej. Sen ska dom skicka ner den och klipp från filmen till Göteborg. Kanske vi får en kallelse dit sen. Skulle va bra om vi fick någon diagnos på mej någon gång. Vi har väntat så länge nu. Nu är vi ju inne i Mars, fast vintern håller sitt grepp här uppe. Idag har det snöat hela dagen och ikväll blåser det också lite. Så här får vi nog vänta på våren ett tag än. Men jag längtar till att det blir lite varmare så jag kan va ute mer och inte riskera att bli blå om läpparna igen. Då kan jag också ta ut min lilla bil och köra här ute. Det ska bli kul.

Hej på er.

Alltså.... varför skriver ni inget till mej???? Ni behöver inte va rädda, för det ska inte publiceras. Skriv bara från hjärtat vad ni vill.  Snälla!

Theo 

Måndagen den 2 mars 2009 kl. 21:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238