Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sjukgymnast idag

Halloj

Idag har jag varit hos en sjukgymnast. Hon drog och vände mej hit och dit. Jag skulle ligga på mage också, men det vet ni ju att jag inte gillar. Men det hela gick ganska bra trots att jag var trött. Det berodde på att jag inte sov så bra förra natten. Jag vaknade vid 2 tiden och låg och gnällde. Men det var ju bara för att jag hade bajjat. Hmm alltså, jag sa ju till hela tiden men Pappa fattade nada. Men till sist så tog han mej till skötbordet och bytte blöja. Sen försökte han få mej att sova igen, men jag protesterade högt och ljudligt. Alltså, jag var ju hungrig, och som tur var sa mamma att jag nog var sugen på lite välling. När jag hade druckit så var jag mätt och glad och jag somnade gott. Jag sov ända till 6.30 då jag fick ny välling och även ett byte av blöja. Men jag ville inte sova längre, jag ville upp från sängen.

Men nog om det, vi pratade ju om sjukgymnasten. Hon ska försöka att fixa lite hjälp-

medel till mej. Kanske en stol som jag kan sitta säkert i och förhoppningsvis en ny gåstol. Den jag har är lite för liten för mej. Skulle va kul att lära sej att ta mej runt på för egen maskin. Nä nu ska jag inte skriva mer. Ha de så bra.

Theo Zackarias Ruben Hjalmarsson

 

Måndagen den 30 mars 2009 kl. 20:37

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Nu är det onsdag....

igen - va tiden går fort. Idag så var mamma,pappa och jag på barnmottagningen. Vi skulle hämta ett intyg som pappa ska skicka till försäkringskassan. Ja ni, dom kan krångla. Men hur som haver så hade min fåordige läkare skrivit att "under pågående period har han visat tecken på progress av utvecklingsmässig försämring och fynd av  påverkan på olika delar i nervsystemet". Det låter ju inte så bra, så nu är min mamma och pappa jätte ledsna igen. Skönt att få komma så fort som möjligt till Göteborg. Nu har jag och mina föräldrar fått träffa massor med folk och jag har gjort massor med prover. Mamma och pappa har läst vad jag har gått igenom sen den 13 Nov, usch så mycket för att vara så liten. Men vet ni vad? Jag är jätte glad ändå, fast jag har fått så många kramper nu dom senaste 4 veckorna. När jag skrattar då glömmer mamma och pappa bort min sjukdom för ett tag. Och så bara ska ni veta att ni inte behöver va rädda att ringa eller att komma och hälsa på, för mamma och pappa dom säger ifrån om dom inte orkar. NU ska jag gå och vila, vi ses snart här igen.

Theo Zackarias

 

Onsdagen den 25 mars 2009 kl. 22:05

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Magsjuka

Hej

Idag Söndag så vaknade jag tidigt på morgonen av att jag hade ont i magen. När jag hade fått välling så kom den upp igen. Hm..... det var inte så kul. Sen gick det bra nästan hela dagen ända till efter middan som också gick samma väg. Det verkar som om jag åkt på något sorts magsjuka.  Ikväll när jag druckigt välling var det dags igen. In i duschen och bli ren och fin. Sen var det dags att lägga sej, äntligen.  Efter ett tag i sängen så......ja ni gissade rätt. De var bara till att byta allt både i sängen och på mej och sen in i duschen IGEN!  Huvva...när ska man få sova egentligen?

Nu är det bara att hoppas att jag får sova hela natten, sen får vi se hur det går med morgonvällingen. Bara mamma, pappa och Markus klarar sej så är jag glad. Vem ska annars ta hand om mej? Ja, och i morgon var det ju kuratorn som skulle besökas också. Får väl se hur det blir med den saken. Men nu är jag jättetrött efter allt som har hänt. Hoppas ni slipper bli sjuka. Ha de.

Theo.

 

Söndagen den 22 mars 2009 kl. 20:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Vackert väder

Halloj

Idag så skiner solen och det är ganska varmt. Tycker det är så skönt att slippa ha så mycket kläder på mej när jag ska gå ut. Sommaren är såå välkommen.

 Och nu till dom lite tråkigare sakerna. Igår var psykologen här för sista gången. Hon är klar med min utvecklingsbedömning och det verkar som om hon tycker att jag ligger ungefär vid 4-5 månaders ålder i min utveckling. Det är ju inte så kul att höra, men så ser det ut iaf. Man får bara hoppas att det sker en utveckling i alla fall, så då får det ju gå i sin egen takt. Idag har vi fått träffa min läkare på sjukhuset igen. Hon tror att vi ganska snabbt ska få komma ner till Göteborg. Men det beror väl på när dom har plats och tid för mej. Annars fick vi inte veta något nytt precis, hon har fått tillbaka alla prover och ska nu skicka iväg en remiss till Gbg. Igår hade jag många "anfall". Dom är så jobbiga och jag blir väldigt trött. När jag hade sovit på eftermiddan så var jag alldeles genomsvett när jag vaknade. Ja det är inte så lätt alltid att heta Theo. Tycker att jag får gå igenom alldeles för mycket för min ålder.

Men hoppet är ju det sista som överger mig.

Ni får ha det så bra och hör gärna av er.

Theo.

 

Torsdagen den 19 mars 2009 kl. 14:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Ett år och sju månader

Hej mina vänner.

Nu har det  gått en månad igen. Tänk vad tiden går fort, snart är det sommar igen. Här uppe i norr har det börjat att töa på snön. Idag regnar det faktiskt lite grand.

Det var ett tag sen jag skrev något, för vi har inte varit hemma sen i onsdags. Vi var och hälsade på Goncalo min storebror. Han är i Kramfors på ett behandlingshem. Det var anhörigdagar och det var jätteintensivt för mamma och pappa. Men när dom var på möten så fick jag va med storebror. Det var så kul, jag har ju inte träffat honom på länge.  Sen på kvällen så var det pappa som var med mej. Vi träffade många fantastiska människor. Det fanns så mycket kärlek där. Nu känns det tomt, jag saknar Goncalo jätte mycket. Men det är jätte bra att han får vara där och få tillbaka sitt liv. Nu är vi hemma igen och vi har blivit lite förkylda. Mamma och pappa är trötta efter allt som dom gått igenom i helgen.

 Idag kommer psykologen hit igen för att göra utvecklingsbedömningen. Vi har fått filmerna tillbaka så nu ska hon få en och den andra ska skickas till Göteborg.

Kanske vi får komma ner dit denna månaden.

 Ha det så bra.

Theo

 

 

Måndagen den 16 mars 2009 kl. 09:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Missnöjd

Hej på er.

Jag vet inte vad som håller på att hända med mej. Men dom senaste två veckorna har jag blivit allt mer missnöjd. Det är svårt att tillfredställa mej. Sen har jag också fått flera "anfall" eller vad man ska kalla dom. Hela min kropp blir spänd och jag blir liksom borta ett tag. Efteråt blir jag så trött. Vissa dagar kan jag sova jätte mycket.  Nu blir jag väldigt ledsen när pappa lägger ner mej på kvällen. Innan kunde jag bara blunda och så sov jag, men nu vaknar jag flera gånger innan jag kan komma till ro. Jag vaknar några gånger på natten också. Fast jag sover faktiskt bra än, så de så.

Psykologen var här hemma idag, för hon hade fått ett återbud. Jag var inte på så bra humör, men hon tittade lite på vad jag kan göra.

Min läkare ringde också idag. Hon vill ha filmen på mej för att se hur ett "anfall" går till.  Nästa vecka så vill hon träffa mamma, pappa och mej på sjukhuset. Då skall han kanske berätta om provsvaren och hur vi ska gå vidare. Men hon tror iaf att vi måste åka ner till Göteborg. Hmm jag vet inte om det är bra eller dåligt. Sen skulle det va väldigt bra om jag fick komma till habiliteringen så att jag kan få träna lite mer. Ja vi får se vad det blir av allt. Det känns bara så orättvist att jag skulle bli sjuk. Jag vill också kunna gå och krypa som andra barn.

Theo.

 

Måndagen den 9 mars 2009 kl. 21:21

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Psykolog

Hej.

Idag ska min kusin komma på besök. Det ska bli så kul att leka med henne.

 Igår kom det hit en psykolog. Hon pratade mest den här gången. Det var bara för att hon skulle bekanta sej med oss. Nästa gång ska hon börja med utvecklingsbedömningen av mej. Men det blir inte nästa men nästa vecka igen.

När psykologen hade gått så klädde vi på oss och gick ut så att jag fick åka pulka. Jag älskar att åka. Vi var inte ute så länge, så att mina läppar skulle bli blå igen. Ni kan se en filmsnutt som pappa har lagt in. Det finns bilder på mej när jag ligger och sitter i snön också. Hoppas jag får åka pulka idag också.

Ha de bra.

Theo.

 

Fredagen den 6 mars 2009 kl. 10:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vinter än

Ja nu måste jag skriva lite igen. Det var ett tag sen, men det har inte hänt så väldigt mycket här. Jag har inte varit på sjukhuset sen sist så det känns skönt. Min läkare ringde angående mina läppar som blev blåa. Dom tror att det beror på att jag har andningsuppehåll och att jag inte får tillräckligt med syre. Filmen som pappa har gjort har vi lämnat. På Torsdag ska en psykolog komma hit till oss och träffa mej. Hon ska göra en utvecklingsbedömning av mej. Sen ska dom skicka ner den och klipp från filmen till Göteborg. Kanske vi får en kallelse dit sen. Skulle va bra om vi fick någon diagnos på mej någon gång. Vi har väntat så länge nu. Nu är vi ju inne i Mars, fast vintern håller sitt grepp här uppe. Idag har det snöat hela dagen och ikväll blåser det också lite. Så här får vi nog vänta på våren ett tag än. Men jag längtar till att det blir lite varmare så jag kan va ute mer och inte riskera att bli blå om läpparna igen. Då kan jag också ta ut min lilla bil och köra här ute. Det ska bli kul.

Hej på er.

Alltså.... varför skriver ni inget till mej???? Ni behöver inte va rädda, för det ska inte publiceras. Skriv bara från hjärtat vad ni vill.  Snälla!

Theo 

Måndagen den 2 mars 2009 kl. 21:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238