Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Åkt pulka.

Nytt inlägg igen!  Hej förresten, nu har jag inte varit på sjukhuset sen sist. Skönt tycker jag. Fast igår var det nära att jag hamnade där igen. Jo så här var det. Pappa klädde på mej tröja byxor och overall så jag var varm och go. Sen satte han mej i min pulka som jag fick i julklapp. Vi åkte ut och pappa drog mej en runda så att jag fick åka, det var kul. Jag frös inte fast det var lite kallt i ansiktet. Termometern visade bara noll grader så det var inte särskilt kallt. Men när vi kom hem så var mina läppa alldeles lila, det var mest över läppen.  Mamma och pappa blev oroliga och ringde  till sjukhuset. Fast när jag hade duschat och blivit varm så fick jag nästan den normala färgen tillbaka. Dom tyckte inte att vi behövde komma, men om mina läppar blir konstiga igen så ska vi åka in. Pappa ska också ta pulsen på mej några gånger för han tycker att mitt hjärta har slagit fort ibland. Enligt EKG dom tog innan så är mitt hjärta ok. Det har kanske med syresättningen att göra. Jag vet inte så mycket. Men idag har jag varit på väldigt bra humör. Jag skattar mycket och gillar att busa med mamma, pappa och Markus.

Ni får ha det så bra.

Theo.

 

Måndagen den 23 februari 2009 kl. 21:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238