Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lumbalpunktion

Skönt att allt gick bra idag. Det började med att pappa väckte upp mej klockan fem. Han mer eller mindre tvingade mej, eller jag kan säga att han var väldigt envis och ville att jag skulle dricka vällingen. Trött som en get,  så var jag inte alls sugen just då. Jag brukar ju vakna och säga ifrån själv. Men när jag vaknat till lite så fick jag i mej det mesta. Sen sov jag nästan till sju, då jag hörde en ilsken väckarklocka. Oj det var visst dags att stiga upp för någon. Men......det gällde ju mej också. Nu var det bara att följa med i svängarna, bli påklädd och ut i K Y L A N, brrrrrrrr det var 23,4 grader kallt på morgonen.  Huvvaligen.....ja man vaknar ju till om inte annat. 

När vi kom till sjukhuset smetade dom på någon sorts bedövnings salva. Jag fick även dricka nått lugnande och vi fick vänta ungefär en timme.  Sen åkte vi iväg till rummet där jag skulle ligga på sidan på en säng. Mamma och pappa och en läkare höll fast mej. Jag kunde inte röra mej alls och så stack dom en nål i min rygg. Det gjorde ont. Men allt gick bra, sa dom ialla fall. Därefter skulle dom ta blodprov. Det brukar ju va så besvärligt, men just idag så gick det hur bra som hellst.  På första försöket!  Man tackar. Det var bara att åka hem, där jag fick vila i två timmar. Sen åkte pappa och jag till moster och träffade min kusin. Det var kul.

Nu måste jag sluta skriva.

Tack och hej, leverpastej.

 

Tisdagen den 17 februari 2009 kl. 20:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238