Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lockarna borta.

Hej igen.

Nu har det hänt. Dom har klippt mej. Har ni hört så hemskt? Alla mina fina lockar är borta. Fast....... jag är rusktigt söt ändå. Nu ser jag lite äldre ut. Plus att det inte är så varmt när man ska sova. Jag blev ofta svettig när jag låg på kudden för mitt hår var så tjockt. Men så hade jag ju inte klippt mej någon gång ända sedan jag föddes. Ni kan se på bilderna att jag ser bra ut ändå. 

 Idag har jag varit hos en Logoped. Hm. ja jag vet knappt vad en sån gör men hon pratade om min mat och vad jag skulle försöka äta. Hon vill att jag ska träna på att äta själv.  Hon berättade också för mamma och pappa vilken sorts mat som kanske kunde va bra för mej. Så det är väl bara att göra sitt bästa och lära sig.  Nu blir det nog inte fler besök på sjukhuset denna veckan. Skönt tycker jag. Men nästa vecka blir det ryggprovet. Ja det är ju inget man ser fram emot, men det ska säkert gå bra.

 På tal om något annat så har det snöat väldigt mycket här hos oss. Det är snö överallt. Nere i stan är det en massa snö på gatorna. Bilarna kommer knappt fram.  I går morse var det en stor driva utanför vårt köksfönster. Ja det är riktig vinter här i  norr.

Vi hörs.....

Theo.

 

Måndagen den 9 februari 2009 kl. 21:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238