Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Åkt pulka.

Nytt inlägg igen!  Hej förresten, nu har jag inte varit på sjukhuset sen sist. Skönt tycker jag. Fast igår var det nära att jag hamnade där igen. Jo så här var det. Pappa klädde på mej tröja byxor och overall så jag var varm och go. Sen satte han mej i min pulka som jag fick i julklapp. Vi åkte ut och pappa drog mej en runda så att jag fick åka, det var kul. Jag frös inte fast det var lite kallt i ansiktet. Termometern visade bara noll grader så det var inte särskilt kallt. Men när vi kom hem så var mina läppa alldeles lila, det var mest över läppen.  Mamma och pappa blev oroliga och ringde  till sjukhuset. Fast när jag hade duschat och blivit varm så fick jag nästan den normala färgen tillbaka. Dom tyckte inte att vi behövde komma, men om mina läppar blir konstiga igen så ska vi åka in. Pappa ska också ta pulsen på mej några gånger för han tycker att mitt hjärta har slagit fort ibland. Enligt EKG dom tog innan så är mitt hjärta ok. Det har kanske med syresättningen att göra. Jag vet inte så mycket. Men idag har jag varit på väldigt bra humör. Jag skattar mycket och gillar att busa med mamma, pappa och Markus.

Ni får ha det så bra.

Theo.

 

Måndagen den 23 februari 2009 kl. 21:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Lumbalpunktion

Skönt att allt gick bra idag. Det började med att pappa väckte upp mej klockan fem. Han mer eller mindre tvingade mej, eller jag kan säga att han var väldigt envis och ville att jag skulle dricka vällingen. Trött som en get,  så var jag inte alls sugen just då. Jag brukar ju vakna och säga ifrån själv. Men när jag vaknat till lite så fick jag i mej det mesta. Sen sov jag nästan till sju, då jag hörde en ilsken väckarklocka. Oj det var visst dags att stiga upp för någon. Men......det gällde ju mej också. Nu var det bara att följa med i svängarna, bli påklädd och ut i K Y L A N, brrrrrrrr det var 23,4 grader kallt på morgonen.  Huvvaligen.....ja man vaknar ju till om inte annat. 

När vi kom till sjukhuset smetade dom på någon sorts bedövnings salva. Jag fick även dricka nått lugnande och vi fick vänta ungefär en timme.  Sen åkte vi iväg till rummet där jag skulle ligga på sidan på en säng. Mamma och pappa och en läkare höll fast mej. Jag kunde inte röra mej alls och så stack dom en nål i min rygg. Det gjorde ont. Men allt gick bra, sa dom ialla fall. Därefter skulle dom ta blodprov. Det brukar ju va så besvärligt, men just idag så gick det hur bra som hellst.  På första försöket!  Man tackar. Det var bara att åka hem, där jag fick vila i två timmar. Sen åkte pappa och jag till moster och träffade min kusin. Det var kul.

Nu måste jag sluta skriva.

Tack och hej, leverpastej.

 

Tisdagen den 17 februari 2009 kl. 20:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ett och ett halvt.

Ja då har jag blivit ett och ett halvt år gammal. Tänk vad tiden går fort.  Var och hälsade på pappas arbetskompis idag, som fått en bebis. Alltså..... har jag varit så liten? Vi har varit på sjukhuset också. Dom röntgade mina höfter, för att se om det är något fel där. Det är väl för att jag inte kan gå än, som dom är oroliga. Det gick bra, jag var så duktig. Låg helt stilla när dom tog bilderna... med lite hjälp från en tant och pappa, som höll fast mej. 

 I morgon klockan 05.00 måste jag dricka välling, för sen får jag inte äta förrän dom har tagit proverna. Ja ni gissade rätt, i morgon är det  dags för lumbalpunktion alltså det där ryggprovet jag skrivit om tidigare. Har hört att dom ska bedöva stället där dom ska  sticka in nålen. Sen ska jag få någon lugnande medicin också. Hopppas att allt går bra.

Kanske jag skriver något i morgon också, när det är klart.

Ni får ha de så bra och glöm inte att skriva en rad eller kommentar till mej.

Theo.

 

 

Måndagen den 16 februari 2009 kl. 21:19

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lockarna borta.

Hej igen.

Nu har det hänt. Dom har klippt mej. Har ni hört så hemskt? Alla mina fina lockar är borta. Fast....... jag är rusktigt söt ändå. Nu ser jag lite äldre ut. Plus att det inte är så varmt när man ska sova. Jag blev ofta svettig när jag låg på kudden för mitt hår var så tjockt. Men så hade jag ju inte klippt mej någon gång ända sedan jag föddes. Ni kan se på bilderna att jag ser bra ut ändå. 

 Idag har jag varit hos en Logoped. Hm. ja jag vet knappt vad en sån gör men hon pratade om min mat och vad jag skulle försöka äta. Hon vill att jag ska träna på att äta själv.  Hon berättade också för mamma och pappa vilken sorts mat som kanske kunde va bra för mej. Så det är väl bara att göra sitt bästa och lära sig.  Nu blir det nog inte fler besök på sjukhuset denna veckan. Skönt tycker jag. Men nästa vecka blir det ryggprovet. Ja det är ju inget man ser fram emot, men det ska säkert gå bra.

 På tal om något annat så har det snöat väldigt mycket här hos oss. Det är snö överallt. Nere i stan är det en massa snö på gatorna. Bilarna kommer knappt fram.  I går morse var det en stor driva utanför vårt köksfönster. Ja det är riktig vinter här i  norr.

Vi hörs.....

Theo.

 

Måndagen den 9 februari 2009 kl. 21:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238