Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sjuk än....

Ja nu har det gått en vecka sen jag blev sjuk. Jag har fortfarande hosta och jag nyser också. Det gör ont när jag hostar och jag har mycket skit som ska upp. I går var vi på "Barn" och träffade Lena, min läkare. Hon skrev ut nån hostmedicin som ska va slemlösande. Har tagit den nu sen i går och det känns som det lossnar lite iaf. Febern har gått ner så det är ju skönt. Men de som inte är bra är att jag inte kan äta. Jag dricker välling på morgonen men när jag druckit en del så måste jag hosta och sen går det inte mer. Mat vill jag inte ha. Jag äter inte gröt och inte frukt. Känner ingen matlust bara. Det är nog allt slem i halsen. I går vägde dom mej och jag har gått ner nästan 300 g. De är inte bra alls. Jag hoppas jag blir frisk snart.

 I morgon ska jag träffa Lena igen. Först sa hon att vi fick se hur jag mådde. Men sen ändrade hon sig och ville träffa mej ändå, för hon sa att jag inte är som andra barn. De var inte så roligt att höra, då blev man påmind om att jag förutom min dumma förkylning också har den andra och ännu hemskare sjukdomen. Mamma och pappa ska träffa en kurator i morgon också. Ja det är fullt upp. Hoppas ni har det bra i alla fall.

Theo

 

Torsdagen den 29 januari 2009 kl. 14:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238