Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Inte bra

I natt var det dags igen. Jag kunde inte sova så vi åkte till sjukhuset så att dom skulle kolla upp mej. När jag hostade och drack så gjorde det så fruktansvärt ont i halsen. Jag grät mycket. Men när vi kom dit fick vi först sitta och vänta på en doktor. När hon kom undersökte hon mej och gjorde samma prov som i går. Sen kallade dom på en barnläkare i stället och hon kom från Danmark så det var tur att pappa var med.  Hon ville ha ett blodprov också så de fick hon. Sen var det bara att vänta i en och en halv timme. Vi fick vänta i ett rum som var så kallt. Jag kunde inte sova mycket men jag slumrade till lite iaf. Provet visade att jag har ett virus som dom sa i går med. Men det är ju säkrast att kolla upp noggrant så det inte är något annat.

I dag har jag mått lite bättre, har inte så mycket feber och är lite piggare. Jag hostar och nyser fortfarande men det gör inte lika ont. Hoppas att jag blir bra snart.

Mamma och pappa känner sej också förkylda med ont i halsen och lite feber. Oj oj.

 

Theo

 

Måndagen den 26 januari 2009 kl. 21:41

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238