Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Virus

Hej

Nu har jag fått något Virus också, har svullna körtlar i halsen och ont när jag sväljer. Det började i Torsdags kväll och jag har fortfarande ont och hög feber.  I morse hade jag 39,1 grader och i går 39,5. Jag vill inte äta och helst inte dricka heller för då gör det så ont. Jag har blivit hes så det hörs som jag är i målbrottet nästan.  När jag hostar så låter det som om hela halsen är lös. I går var vi inne på sjukhuset för att kolla mej. Men dom sa att mina lungor lät bra och öronen var ok. Men provet dom tog från munnen visade att jag har något sorts virus.  Jag kissar inte så mycket heller så kanske vi får åka in igen. Då kanske jag får dropp. Förra natten så sov jag inte så mycket jag fick sova mellan Mamma och Pappa i deras stora säng. Hoppas verkligen att jag kan sova i natt. Jag fick Ipren av pappa så då kanske febern går ner. Hoppas ni inte drabbas av detta för det är verkligen inte kul alls.

Ha det bra.

Theo

 

Söndagen den 25 januari 2009 kl. 21:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238