Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Det vi inte ville höra......

Läkaren ringde igår. Hon sa att dom vill ha flera prov innan vi åker ner till Göteborg. Vi vet inte än vad dom ska ta för prov, hon visste inte själv heller. Dom hade visst skickat brev från Göteborg, men hon hade inte fått det. Hon har lovat att ringa min mamma så fort hon har fått brevet. Men hon berättade igår för min mamma att dom hade hittat spår av nån Metabolisk sjukdom i mitt blod prov.  Det är tuffa dagar för mamma och pappa, dom är så lessna nu. Men jag skrattar och gör roliga saker så dom är illa tvungana att skratta med.  Vad det var som gick fel, det kommer vi säkert aldrig att få något svar på. Vi får bara hålla tummarna på att jag inte har fått värsta sorten. Så att jag kan skratta länge och mina föräldra får skratta med.

Kram

 

Tisdagen den 13 januari 2009 kl. 12:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238