Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma igen.

Ja då var min andra Jul och Nyår slut. Vi har kommit hem från Skåne där vi bodde  hos pappas moster. Det är kul att åka dit tycker jag. Fast det är ganska långtråkigt att åka hela vägen. Man får lite ont i rumpan av att sitta så länge. Men vi stannade till på två McDonalds restauranger där jag också fick äta min egen mat.  Här hemma är det fortfarande vinter. Snön som kom innan Jul ligger ju kvar. Det är inte så kallt så jag ska nog ut och åka min nya pulka som jag fick i Julklapp. När jag är inne så sitter jag ibland i min bil som jag också fick i Julklapp av mina faddrar. Hoppas jag lär mej att ta fart så att jag kan ta mej runt i lägenheten.  Vi vet fortfarande inte när vi skall ner till Göteborg. Det är så jobbigt att vänta. Men jag vet att jag ska dit. Då blir det en nästan lika lång resa, om vi inte flyger förståss. Hoppas ni haft en bra och trevlig Jul och nyårshelg.

Ha det bra

Theo.

 

Söndagen den 11 januari 2009 kl. 14:17

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238