Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sjuk än....

Ja nu har det gått en vecka sen jag blev sjuk. Jag har fortfarande hosta och jag nyser också. Det gör ont när jag hostar och jag har mycket skit som ska upp. I går var vi på "Barn" och träffade Lena, min läkare. Hon skrev ut nån hostmedicin som ska va slemlösande. Har tagit den nu sen i går och det känns som det lossnar lite iaf. Febern har gått ner så det är ju skönt. Men de som inte är bra är att jag inte kan äta. Jag dricker välling på morgonen men när jag druckit en del så måste jag hosta och sen går det inte mer. Mat vill jag inte ha. Jag äter inte gröt och inte frukt. Känner ingen matlust bara. Det är nog allt slem i halsen. I går vägde dom mej och jag har gått ner nästan 300 g. De är inte bra alls. Jag hoppas jag blir frisk snart.

 I morgon ska jag träffa Lena igen. Först sa hon att vi fick se hur jag mådde. Men sen ändrade hon sig och ville träffa mej ändå, för hon sa att jag inte är som andra barn. De var inte så roligt att höra, då blev man påmind om att jag förutom min dumma förkylning också har den andra och ännu hemskare sjukdomen. Mamma och pappa ska träffa en kurator i morgon också. Ja det är fullt upp. Hoppas ni har det bra i alla fall.

Theo

 

Torsdagen den 29 januari 2009 kl. 14:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Inte bra

I natt var det dags igen. Jag kunde inte sova så vi åkte till sjukhuset så att dom skulle kolla upp mej. När jag hostade och drack så gjorde det så fruktansvärt ont i halsen. Jag grät mycket. Men när vi kom dit fick vi först sitta och vänta på en doktor. När hon kom undersökte hon mej och gjorde samma prov som i går. Sen kallade dom på en barnläkare i stället och hon kom från Danmark så det var tur att pappa var med.  Hon ville ha ett blodprov också så de fick hon. Sen var det bara att vänta i en och en halv timme. Vi fick vänta i ett rum som var så kallt. Jag kunde inte sova mycket men jag slumrade till lite iaf. Provet visade att jag har ett virus som dom sa i går med. Men det är ju säkrast att kolla upp noggrant så det inte är något annat.

I dag har jag mått lite bättre, har inte så mycket feber och är lite piggare. Jag hostar och nyser fortfarande men det gör inte lika ont. Hoppas att jag blir bra snart.

Mamma och pappa känner sej också förkylda med ont i halsen och lite feber. Oj oj.

 

Theo

 

Måndagen den 26 januari 2009 kl. 21:41

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Virus

Hej

Nu har jag fått något Virus också, har svullna körtlar i halsen och ont när jag sväljer. Det började i Torsdags kväll och jag har fortfarande ont och hög feber.  I morse hade jag 39,1 grader och i går 39,5. Jag vill inte äta och helst inte dricka heller för då gör det så ont. Jag har blivit hes så det hörs som jag är i målbrottet nästan.  När jag hostar så låter det som om hela halsen är lös. I går var vi inne på sjukhuset för att kolla mej. Men dom sa att mina lungor lät bra och öronen var ok. Men provet dom tog från munnen visade att jag har något sorts virus.  Jag kissar inte så mycket heller så kanske vi får åka in igen. Då kanske jag får dropp. Förra natten så sov jag inte så mycket jag fick sova mellan Mamma och Pappa i deras stora säng. Hoppas verkligen att jag kan sova i natt. Jag fick Ipren av pappa så då kanske febern går ner. Hoppas ni inte drabbas av detta för det är verkligen inte kul alls.

Ha det bra.

Theo

 

Söndagen den 25 januari 2009 kl. 21:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

va jobbigt att vänta!!

I dag har vi varit på sjukhuset igen. Dom ville mäta och väga mej. Jag väger nu 10900g och jag är 80cm lång. Sen fick jag ligga på golvet och min läkare kollade om jag kunde vända till magen, men jag vill inte det. Ja hon vände och vred på mej på många sätt.

  Längre fram ska vi röntga mitt bäckenben, men jag vet inte när än. Vi ska kolla min mun för att jag har svårt att äta. Kanske dom ska ta ett prov i min ryggrad där dom sticker in en grov nål för att få ut lite vätska. Hu det låter hemskt tycker jag. Men jag får ju sova under tiden förståss .........men ändå.  Det är professorn nere i Göteborg som vill ha fler prover på mej innan vi ska åka dit. Han tror att det blir svårt att se vad jag har för sjukdom så det är därför. Sen ska mamma och pappa skriva dagbok om hur jag andas, för ibland så andas jag jätte snabbt men bara ett litet tag. Ja det är så mycket som ska hända, jag vet inte hur vi ska orka med allt.

Det är jätte jobbigt, ju. Jag trodde att vi skulle till Göteborg nu i Februari men nu vet vi inte alls när det blir.

Varför ska jag va sjuk ????

Theo.

 

Lördagen den 17 januari 2009 kl. 00:41

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Det vi inte ville höra......

Läkaren ringde igår. Hon sa att dom vill ha flera prov innan vi åker ner till Göteborg. Vi vet inte än vad dom ska ta för prov, hon visste inte själv heller. Dom hade visst skickat brev från Göteborg, men hon hade inte fått det. Hon har lovat att ringa min mamma så fort hon har fått brevet. Men hon berättade igår för min mamma att dom hade hittat spår av nån Metabolisk sjukdom i mitt blod prov.  Det är tuffa dagar för mamma och pappa, dom är så lessna nu. Men jag skrattar och gör roliga saker så dom är illa tvungana att skratta med.  Vad det var som gick fel, det kommer vi säkert aldrig att få något svar på. Vi får bara hålla tummarna på att jag inte har fått värsta sorten. Så att jag kan skratta länge och mina föräldra får skratta med.

Kram

 

Tisdagen den 13 januari 2009 kl. 12:10

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen.

Ja då var min andra Jul och Nyår slut. Vi har kommit hem från Skåne där vi bodde  hos pappas moster. Det är kul att åka dit tycker jag. Fast det är ganska långtråkigt att åka hela vägen. Man får lite ont i rumpan av att sitta så länge. Men vi stannade till på två McDonalds restauranger där jag också fick äta min egen mat.  Här hemma är det fortfarande vinter. Snön som kom innan Jul ligger ju kvar. Det är inte så kallt så jag ska nog ut och åka min nya pulka som jag fick i Julklapp. När jag är inne så sitter jag ibland i min bil som jag också fick i Julklapp av mina faddrar. Hoppas jag lär mej att ta fart så att jag kan ta mej runt i lägenheten.  Vi vet fortfarande inte när vi skall ner till Göteborg. Det är så jobbigt att vänta. Men jag vet att jag ska dit. Då blir det en nästan lika lång resa, om vi inte flyger förståss. Hoppas ni haft en bra och trevlig Jul och nyårshelg.

Ha det bra

Theo.

 

Söndagen den 11 januari 2009 kl. 14:17

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238