Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lille julafton

Så var det då Jul igen. Min andra Jul. Snön ligger vit och fin på marken.Vi ska fira Julafton här hemma sen bär det ner till Skåne. Ska bli skönt att komma hemmifrån och bort från alla sjukbesök. Det är så jobbigt. I morse ringde min läkare och berättade för Mamma att vi måste åka till Göteborg i Janurari någon gång och göra undersökningar på mej. Konstigt att behöva åka så långt. Dom ska ta muskelprov och vi ska va där i tre dagar och bo på hotell. I vanliga fall skulle det va kul med en semestertripp men nu e det bara jobbigt. Vet inte vad dom ser i proven men det verkar inte va så bra med mej.

Varför skulle just jag bli sjuk?? Kan inte förstå de..... Men snälla ni fortsätt att tänka på mej och mina föräldrar. Vi behöver det.

Kramar från  Theo.

 

Tisdagen den 23 december 2008 kl. 17:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238