Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En ny dag på sjukhus

Då var det dags igen. Skulle åka till sjukhuset klockan kvart i ett och göra ett EKG. Jag vet inte hur det gick än, för vi har inte hört något. Men jag kan säga att jag var jätte duktig och låg ganska stilla så att alla sladdar var kvar, nästan iaf. Sen var det dags för synundersökning direkt efter. Det var lite kul iaf. Fick titta på en massa olika mjukdjur som läkaren höll upp på olika avstånd. Hon sa att allt såg bra ut och att jag troligtvis hade normal syn.  Det känns ju skönt. Man vill ju se bra ut.(ler)

  På tal om nått annat så har nästan snön försvunnit här uppe. Det har regnat och vatt nästan 3 grader  varmt. Nu är det is lite här och där. Man är lite rädd när Pappa bär en. Han kan ju halka och tappa mej. Huvva.

 Om en timme så är det läggdags för lilla mej. Då ska jag försöka sova hela natten. Då blir Mamma och Pappa så glada har jag märkt. :-)

Ha det bäst ni som läser detta. 

Theo Zackarias Ruben Hjalmarsson.

 

Torsdagen den 18 december 2008 kl. 17:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238