Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sjukgymnast idag.

Hej hej.

Idag har jag lagt in lite vinterbilder här från Ö-vik.  Tycker att det är jätte fint när snön ligger på träden. Solen kom fram också med blå himmel.  Jag hade fått en tid hos sjukgymnasten idag. Vi var där klockan 15.30.  När jag kom in gick vi till en stor gymnastiksal och där fick jag ligga på en röd matta på golvet. Sen kände hon på mej och böjde på mina ben och armar. Jag fick ligga på mage och rygg och stå upp när hon höll mej. Jag fick hålla en boll och lite leksaker.  Hon skulle prata med min läkare så får vi se vad det blir av det. Men vi skulle träna vidare hemma med mamma och pappa.  Hoppas jag sover hela natten i natt.  Förra natten vaknade jag klockan 03.00 och var jätte hungrig, så pappa fick stiga upp och fixa lite välling till mej. Sen sov jag till 06.45. 

   Det har varit kallt här idag, i morse var det -9 grader. Brrrrrrr. Fast jag har ju mycket kläder när vi går ut så jag fryser inte .

Nu får ni ha de så bra.

Theoboy

 

Tisdagen den 9 december 2008 kl. 20:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238