Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

I Sollefteå

Hej på er.

Igår var vi på utfärd till Sollefteå. Fast det var ju inte bara semester. Pappa väckte mej klockan 05.00 för att jag skulle dricka välling. ( jag fick inte äta senare än 4 timmar innan dom skulle röntga mej.) Klockan 05.35 så åkte vi i väg. Vi skulle inte va på sjukhuset förrän klockan 8, men det snöade och vägen till Sollefteå är inte så stor plus att det är nästan 10 mil. Vi åkte genom ett vinterlandskap med snö på träden och längs vägen. Det var jätte fint och vitt överallt. Fast det var ju mörkt så man såg inte såå mycket. Vi kom fram till sjukhuset och dom vägde mej (10646 g) och sen skulle dom försöka stoppa in ett rör i en åder för att få i mej medicin. Men mina ådror är så svåra att hitta så dom sprack igen. Till slut fick dom göra det i halsen. Efter lång väntan fick vi åka ner till röntgen. Jag fick ligga i en säng. Sen satte dom en tratt över min näsa och mun och höll fast mej. Det luktade konstigt och sen somnade jag.  Undersökningen tog nästan 2 timmar. Sen körde dom ner mej till uppvaket. Där sov jag nog nästan en halvtimme innan jag vaknade. Mamma och pappa var där, det var skönt att se dom igen. Jag var fortfarande jätte trött, så jag somnade igen och sov ett bra tag.  Sen åkte jag i sängen upp till till barnavdelningen och jag fick äntligen äta mat och dricka vatten. Jag var jätte hungrig och törstig.  Sen tog dom bort nålen som satt i min hals och vi fick äntligen åka hem igen. Vi var nog inte hemma förrän klockan 16.30 på kvällen.

Det var en jobbig dag för oss alla. Men allt gick bra, så nu är det bara att vänta på resultatet av undersökningen och hoppas på att allt är bra.

Tänk på mej snälla ni....

Theo.

 

Fredagen den 5 december 2008 kl. 11:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238