Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lille julafton

Så var det då Jul igen. Min andra Jul. Snön ligger vit och fin på marken.Vi ska fira Julafton här hemma sen bär det ner till Skåne. Ska bli skönt att komma hemmifrån och bort från alla sjukbesök. Det är så jobbigt. I morse ringde min läkare och berättade för Mamma att vi måste åka till Göteborg i Janurari någon gång och göra undersökningar på mej. Konstigt att behöva åka så långt. Dom ska ta muskelprov och vi ska va där i tre dagar och bo på hotell. I vanliga fall skulle det va kul med en semestertripp men nu e det bara jobbigt. Vet inte vad dom ser i proven men det verkar inte va så bra med mej.

Varför skulle just jag bli sjuk?? Kan inte förstå de..... Men snälla ni fortsätt att tänka på mej och mina föräldrar. Vi behöver det.

Kramar från  Theo.

 

Tisdagen den 23 december 2008 kl. 17:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En ny dag på sjukhus

Då var det dags igen. Skulle åka till sjukhuset klockan kvart i ett och göra ett EKG. Jag vet inte hur det gick än, för vi har inte hört något. Men jag kan säga att jag var jätte duktig och låg ganska stilla så att alla sladdar var kvar, nästan iaf. Sen var det dags för synundersökning direkt efter. Det var lite kul iaf. Fick titta på en massa olika mjukdjur som läkaren höll upp på olika avstånd. Hon sa att allt såg bra ut och att jag troligtvis hade normal syn.  Det känns ju skönt. Man vill ju se bra ut.(ler)

  På tal om nått annat så har nästan snön försvunnit här uppe. Det har regnat och vatt nästan 3 grader  varmt. Nu är det is lite här och där. Man är lite rädd när Pappa bär en. Han kan ju halka och tappa mej. Huvva.

 Om en timme så är det läggdags för lilla mej. Då ska jag försöka sova hela natten. Då blir Mamma och Pappa så glada har jag märkt. :-)

Ha det bäst ni som läser detta. 

Theo Zackarias Ruben Hjalmarsson.

 

Torsdagen den 18 december 2008 kl. 17:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Sjukgymnast idag.

Hej hej.

Idag har jag lagt in lite vinterbilder här från Ö-vik.  Tycker att det är jätte fint när snön ligger på träden. Solen kom fram också med blå himmel.  Jag hade fått en tid hos sjukgymnasten idag. Vi var där klockan 15.30.  När jag kom in gick vi till en stor gymnastiksal och där fick jag ligga på en röd matta på golvet. Sen kände hon på mej och böjde på mina ben och armar. Jag fick ligga på mage och rygg och stå upp när hon höll mej. Jag fick hålla en boll och lite leksaker.  Hon skulle prata med min läkare så får vi se vad det blir av det. Men vi skulle träna vidare hemma med mamma och pappa.  Hoppas jag sover hela natten i natt.  Förra natten vaknade jag klockan 03.00 och var jätte hungrig, så pappa fick stiga upp och fixa lite välling till mej. Sen sov jag till 06.45. 

   Det har varit kallt här idag, i morse var det -9 grader. Brrrrrrr. Fast jag har ju mycket kläder när vi går ut så jag fryser inte .

Nu får ni ha de så bra.

Theoboy

 

Tisdagen den 9 december 2008 kl. 20:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

I Sollefteå

Hej på er.

Igår var vi på utfärd till Sollefteå. Fast det var ju inte bara semester. Pappa väckte mej klockan 05.00 för att jag skulle dricka välling. ( jag fick inte äta senare än 4 timmar innan dom skulle röntga mej.) Klockan 05.35 så åkte vi i väg. Vi skulle inte va på sjukhuset förrän klockan 8, men det snöade och vägen till Sollefteå är inte så stor plus att det är nästan 10 mil. Vi åkte genom ett vinterlandskap med snö på träden och längs vägen. Det var jätte fint och vitt överallt. Fast det var ju mörkt så man såg inte såå mycket. Vi kom fram till sjukhuset och dom vägde mej (10646 g) och sen skulle dom försöka stoppa in ett rör i en åder för att få i mej medicin. Men mina ådror är så svåra att hitta så dom sprack igen. Till slut fick dom göra det i halsen. Efter lång väntan fick vi åka ner till röntgen. Jag fick ligga i en säng. Sen satte dom en tratt över min näsa och mun och höll fast mej. Det luktade konstigt och sen somnade jag.  Undersökningen tog nästan 2 timmar. Sen körde dom ner mej till uppvaket. Där sov jag nog nästan en halvtimme innan jag vaknade. Mamma och pappa var där, det var skönt att se dom igen. Jag var fortfarande jätte trött, så jag somnade igen och sov ett bra tag.  Sen åkte jag i sängen upp till till barnavdelningen och jag fick äntligen äta mat och dricka vatten. Jag var jätte hungrig och törstig.  Sen tog dom bort nålen som satt i min hals och vi fick äntligen åka hem igen. Vi var nog inte hemma förrän klockan 16.30 på kvällen.

Det var en jobbig dag för oss alla. Men allt gick bra, så nu är det bara att vänta på resultatet av undersökningen och hoppas på att allt är bra.

Tänk på mej snälla ni....

Theo.

 

Fredagen den 5 december 2008 kl. 11:25

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238