Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

På Sjukhuset.

Hej igen.....

Nu har jag varit på sjukhuset två gånger till.  Första gången så tog dom EEG på mej. Det var kul i början för det var så mycket att titta på. Men sen försökte dom få mej att somna, så jag fick lugnande medel som dom tvingade i mej. Hemskt tycker jag. Sen satte dom en massa sugproppar på mitt huvud. Jag fick sova i en kvart och när jag vaknade var allt klart.

   Andra gången skulle dom ta blod och kissprov. Mamma och pappa väckte mej klockan 5 på morgonen....har ni hört så tidigt. Vi skulle va på sjukhuset klockan 6. När dom försökte sticka mej så hittade dom inga ådror. Hmm. Men dom är ju där. Nånstans. När dom provade att ta blod från min hals så höll dom mitt huvud hårt och jag grät jätte mycket. Blodådern sprack så det blev blått och svullet. Min pappa höll på att svimma.......han var vit som ett lakan i huvudet.  Det var inte kul. Men till slut så var det en sköterska som hittade en åder i armvecket och dom fick allt blod som dom ville ha. Nu har dom skickat det till Stockholm. Jag hoppas verkligen att det inte visar något dumt.

Tänk på mej.... snälla.

Theo.

 

Tisdagen den 25 november 2008 kl. 20:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238